Mustafa Bedir/ Esenler Cumhuriyet İlkokulu/Poster Çalışmalarımız

 Pandemi sürecinden dolayı sınıfımızı iki gruba bölmüştük. Bizler de bunu fırsat bilerek posterimizi iki grupla oluşturmaya karar verdik. İlk grup posterimize çizimleri ve boyamaları yaptı. Kalan kısmı da ikinci grup kesip yapıştırarak ve en son da el baskısıyla posterimizi oluşturdu. Takım çalışması ve iş birliği ile hem eğlendiler hem de öğrenci merkezli çok güzel bir ürün çıkardılar. Bu süreçte iki grup arasındaki iletişim watsap veli grubu sayesinde sağlandıve birlikte karar verdiler. Yapıştırılacak resimler gazete, dergi, kitap ve internet araştırmaları sonucu bulundu ve posterimize eklendi. Çok güzel bir ekip ruhu ile ortaya özgün ve yaratıcı bir poster tasarımı çıktı.

Tabi ki de burada bitmedi. Aynı zamanda bir web 2.0 aracı olan canva programını öğrencilerimiz hem biresyel olarak evlerinde proje posterimizi oluşturdu. Hem de okul da sınıf içinde akıllı tahtamızı kullanarak ortak bir poster hazırladık. Teknolojiyi kullanırken de e-güvenlik kurallarına dikkat etmeyi unutmadık.

En son olarak hazırlık aşamasından ürün aşamasına kadar olan tüm süreci fotoğrafladık ve web 2.0 aracı ile video hazırlayıp sizlere sunduk..

İyi seyirler...

Bizi izlemeye devam edin....

https://youtu.be/g-B8y_ZgWps







Yorumlar